美国密苏里大学堪萨斯市校区国际商务英语暑期课程

课程简介:

在跨国商务交流中,有效的沟通是商业或跨国交流合作成功的基础。如何与文化和语言环境不同的外国人达成有效的商务沟通,是本课程的主要授课目标。本课程从实用的方向出发,结合模拟训练,使学生可以更加准确和自信的实现与未来合作伙伴的有效沟通。

本课程由江苏理工学院与美国密苏里大学堪萨斯市校区共同设计,并由美国密苏里大学堪萨斯市校区的教授授课。该课程在密苏里大学堪萨斯市校区为美国本土学生必修课。历年来,该课程作为大学英语的一个辅修课,深受美国本土学生和国际学生欢迎。通过课程的学习,学生可以全面了解和掌握在实际企业和商务管理和运营中需要用到的商业写作礼仪、沟通技巧,规避错误,可以更好的在企业面试、实习或工作中应用所学的内容。

该课程经过严谨的设计和压缩,江苏理工学院的学生也可以在短暂的课程学习中受益匪浅。无论是未来在来自欧美的企业工作,或者是与越南等国的企业打交道,具备良好的专业商业沟通技巧和能力,是不可或缺的新时代国际人才的素质。

课程安排:

课程名称:  2022 商业英语暑期在线课程

Course:2022 Business English Summer Online Course

日期:      7月25日-7月29日

Time:              July 25 - July 29

时长:      1周

Duration:         1 week

授课语言: 全英文

Language:       English

International Business English Program Tentative Schedule (July 25 – July 29, 2022)

Week 1

Course

Learning Method

Monday

Class Introduction

Effective Business Communication Overview

Tuesday

Business Email Communication

Common communication mistakes

Business writing practice: Business Email

Live Streaming

Wednesday

Business Demo/Meeting Minutes

Team meeting and discussion

Guest speaker: How do you communicate with your foreign clients/partners?

Business writing practice: Meeting Minutes

Thursday

International Business Negotiation

Live Streaming

Oral English practice: Business Negotiation

Friday

Business Presentation: PPT

Team meeting and discussion

Final project: Business presentation

Team meeting and discussion

Please note that schedules are subject to changed due to the availability of professors and the actual delivery. The final schedule will be updated by July 7th.

课程费用:450美元/生(江苏理工学院奖学金资助225美元/生)

课程人数:20人

报名截止日期:6月25日

报名方式:江苏理工学院国际合作交流处   高娟老师